Kályhaprofi - Kályha, Kandalló, Kerti konyha, Kemence, építés, egyedi tervezés, kivitelezés.

Szentendrén, Budapesten és Pest megyében. Ajánlatkérés, konzultáció, helyszíni felmérés kérése: 30-620-9718/ info@kalyhaprofi.hu

Kályhaprofi - Kályha, Kandalló, Kerti konyha, Kemence, építés, egyedi tervezés, kivitelezés.

Kályha, kandalló

Üdvözöljük Önt a honlapon!

Amennyiben érdekli egy különleges kályha - kandalló vagy akár kertikonyhát, kemencét  szeretne - legyen szó bármilyen elképzelésről, otthona nappalijáról, konyhájáról, vagy akár kertjéről, - javasoljuk, hogy vegye számításba az egyedi, testreszabott épitési lehetőségét is.

Ajánlatkérését küldje el bizalommal e-mailben, max. 3 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. A részletek pontosítását követően elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat, müszaki segitséget nyujtunk a kémény, anyagok, formák, felületek, és szerelvények kiválasztásához. Rajzolunk, alakítunk, pontosítunk, hogy a tervek az Ön igényeinek és lehetőségeinek a legjobban megfeleljenek.

Amit garantálni tudunk: professzionális kivitelezés, gondos kézi munka, jól felszereltség, megbizható partnerek, több mind 20 éves szakmai tapasztalat, folyamatos kapcsolattartás, személyes odafigyelés.

Az árajánlat elkészítése - akár több kivitelezési opció kalkulációt is tartalmazhat.

Tervezzen velünk!

Várjuk megkeresését az info@kalyhaprofi.hu e-mail címen,

vagy a 30/620-9718-as telefonszámon.